Anpassade fondväggar

Du kan personifiera något inre utrymme och gör det ditt eget med anpassade fondvägg. Det finns många företag som specialiserat sig på denna unika tjänst. De låter dig skicka in någon fotografera, konstverk, illustration, eller något du kan tänka dig, och göra det till en tapet väggmålning just för dig. Diabilder, digitala bilder med hög upplösning datorgrafik filer, originalmålningar och teckningar, alla fungerar bra. De flesta av dessa företag kommer att skicka ett litet urval av vad den färdiga väggmålning kommer att se ut, så att du kan se om det kommer att passa ditt rum inredning och se till att den är den kvalitet som du förväntar dig.

Den mest populära användningen för tapeter väggmålning är att dekorera barnens rum. Utforma en rolig och livlig miljö som både barn och förälder kärlek är lätt. Sagor, djur, fisk, balett och sport är några typiska teman, men det bästa sättet att välja en tapet väggmålning är att involvera barnet i beslutet - du kan bli överraskad av vad du lär dig om hans eller hennes smak, och hela familjen kommer att ha roligt att titta genom provtagnings böcker i butik eller online. Glöm inte om du inte kan hitta en design som ditt barn och du kan komma överens om, kan du alltid skapa en anpassad bakgrundsbild väggmålning.

När du har fast på en konstruktion, men du vill mäta väggområdets höjd och bredd med ett måttband för att få en bra idé vilken storlek tapet väggmålning kommer att arbeta i ditt rum. För att få en klarare bild av hur väggmålning kommer att se ut i rummet, kan du tillfälligt beskriva blivande destination för din tapet väggmålning med hjälp av maskeringstejp.

När din tapet väggmålning levereras, är det dags att hänga den. Ta din tid och följa tillverkarens instruktioner noga. Det finns fyra steg för att hänga din väggmålning: Förberedelser väggytan, Förbereda lim, Application eller hängande, och torkning. Eftersom limtyper varierar från tillverkare till tillverkare, kommer dessa steg vara detaljerade i instruktionerna som medföljer väggmålning.

Din tapet väggmålning kommer i paneler. Vi rekommenderar att du lägger ut panelerna på golvet i rätt ordning innan du börjar, men se till att göra detta långt borta från monteringsytan för att undvika pasta spill. Eftersom placeringen av den första panelen bestämmer det övergripande utseendet av den färdiga väggmålning, ta extra tid och omsorg för att placera den korrekt.

Några fler tips för att hålla i minnet: Fukta papperet med limmet, inte blöt eller mätta den. Vik inte väggmålning papper. Se till att väggen är ren och fettfria. Överlappar varandra panel något för att förhindra sömmarna från att visas när det är torrt.

När korrekt installerad och väl valda, kommer fondvägg öka värmen och utseende i alla rum, göra ett litet rum ser större, och lägga till en personlig touch till ditt hem. Oavsett om du vill ha en vägg för att sticka ut dramatiskt eller smälta in en bakgrund för att markera dina möbler, kan en tapet väggmålning göra susen.